Extensii de par

Extensii de par

Doriti o schimbare de look ? Incepeti cu parul dumneavoastra. Puteti folosi extensiile de par pentru a-i da volum, a-i conferi lungime sau a-l colora fara a-l deteriora. Pentru a ne adapta oricarei exigente din partea dumneavoastra va punem la dispozitie trei tipuri de extensii care nu distrug parul :  extensii keratina  extensii microring  extensii clip on.

Extensii de par rezistente

Daca doriti sa nu va bateti capul cu ele, extensiile de par cu keratina raman fixate in par minim trei luni, fara sa fie nevoie sa fie scoase. In plus se pot spala, coafa si vopsi. Oferta noastra include extensii de par natural, netratat chimic cu lungimi cuprinse intre 50 si 70 de centimetri. Pentru prinderea si scoaterea lor va recomandam se mergeti la un salon.

Extensii de par fixate la rece

Extensiile de tip microring se prind cu ajutorul unui inelus si rezista in par minim 2 luni. Ca si cele cu keratina, se pot spala, coafa si vopsi impreuna cu parul dumneavoastra. Nu se electrizeaza, se pot coafa fara probleme si nu afecteaza parul. Va oferim extensii de par cu microring, facute din par natural, netratat chimic.

Extensii de par usor de folosit

Extensiile de par clip on se fixeaza in cel mai simplu mod cu o clamuta. O puteti face la dumneavoastra acasa. In jumate de ora aveti astfel un par mai lung, mai des, mai frumos. Nu este nevoie sa mergeti la coafor nici pentru scoaterea lor. Fixati-le la jumatate de centimetru de radacina, tapand inainte parul de care le atasati. Desi sunt rezistente si nu vor iesi usor din par, puteti da si cu fixativ inainte de a le atasa. Extensiile de par clip on sunt refolosibile 5 luni – 1 an. Le puteti vopsi, ondula, intinde, schimbandu-va astfel lookul cat de des doriti. Va recomandam sa le scoateti seara inainte de culcare. Pentru o buna pastrare a extensiilor de par natural, va sfatuim sa le spalati cu produse hidratante, atat sampon cat si balsam si masca de par. Pentru orice intrebare legata de alegerea extensiilor cat si intretinerea lor, nu ezitati sa ne contactati la numarul afisat pe site.

Loading In curs de procesare...